Suorarekrytointi

Tehokas tapa löytää ammattilainen pidempään työsuhteeseen.


Suorarekrytointi on rekrytointimenetelmä, jossa keskitytään löytämään ja houkuttelemaan sopivia ehdokkaita suoraan yrityksen tarpeisiin. Toisin kuin perinteisessä rekrytoinnissa, jossa käytetään yleisiä työpaikkailmoituksia ja odotetaan hakemuksia, suorarekrytoinnissa etsitään aktiivisesti parhaita mahdollisia kandidaatteja esimerkiksi alan verkostoista, sosiaalisesta mediasta ja muista lähteistä. Tämä menetelmä mahdollistaa nopeamman ja kohdennetumman rekrytointiprosessin, mikä säästää aikaa ja resursseja sekä varmistaa, että löydetään juuri oikeat henkilöt avoimiin tehtäviin.


JobNordin suorarekrytointipalvelut

JobNord tarjoaa kattavia suorarekrytointipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Asiantunteva tiimimme hyödyntää laajaa verkostoaan ja nykyaikaisia työkaluja löytääkseen parhaiten sopivat ehdokkaat eri toimialojen ja tehtävien tarpeisiin. 

JobNord favicon (1)

JobNordin suorarekrytointipalvelut sisältävät:

Tarvekartoitus

Yhteistyö alkaa perusteellisella tarvekartoituksella, jonka avulla ymmärrämme asiakkaamme erityistarpeet ja -piirteet sekä vaatimukset täytettävälle tehtävälle. Tämän pohjalta laadimme räätälöidyn rekrytointisuunnitelman.


Ehdokkaiden etsintä

Käytämme monipuolisia lähteitä, kuten alan verkostoja, sosiaalista mediaa, tietokantoja ja erilaisia headhunting-menetelmiä löytääksemme juuri oikeat ehdokkaat. Emme tyydy vain passiivisiin hakijoihin, vaan aktiivisesti kartoitamme ja lähestymme potentiaalisia ehdokkaita.


Ehdokkaiden arviointi ja valinta

Suoritamme kattavan arviointi- ja haastatteluprosessin, joka sisältää haastattelut, referenssitarkistukset ja tarvittaessa psykologiset testit. Näin varmistamme, että ehdokkaat täyttävät paitsi ammatilliset myös juuri teidän yrityskulttuuriinne sopivat vaatimukset.


Ehdokkaiden esittely asiakkaalle

Esittelemme vain parhaat ja tarkkaan arvioidut ehdokkaat, jotka täyttävät asiakkaan asettamat kriteerit.


Rekrytointiprosessin aikainen tuki

Tarjoamme tukea koko rekrytointiprosessin ajan ja sen jälkeenkin, varmistaen, että sekä teillä että uudella työntekijällä on kaikki tarvittava menestykselliseen yhteistyöhön. Lisäksi annamme takuun suorittamillemme rekrytoinneille, mikä tuo lisäturvaa ja luottamusta palvelumme laatuun.

JobNord favicon (1)

Valitsemalla JobNordin suorarekrytointipalvelut, varmistatte, että saatte käyttöönne markkinoiden parhaat osaajat nopeasti ja tehokkaasti. Meidän tavoitteemme on auttaa yritystänne menestymään oikeiden ihmisten avulla.


Ota yhteyttä ja keskustellaan, kuinka voimme auttaa teitä löytämään parhaat osaajat!